Vind jouw wijnrek industrieel hangend! 

Ben jij zoekende naar een wijnrek industrieel hangend? Je vindt hem op wijnrekkopen.nl! Een wijnrek muur industrieel zorgt voor een echte eyecatcher in jouw woon- of eetkamer! Geef jouw zorgvuldig uitgekozen wijnflessen de plek die ze verdienen. Een wijnrek industrieel hangend staat perfect in jouw industriële woonstijl. 

Waar plaats ik mijn wijnrek industrieel hangend?

Voordat je je wijnrek muur industrieel gaat ophangen, is het handig om rekening te houden met een aantal dingen. Onder andere of je goed bij je wijnrek industrieel kunt. En dat is zeker handig, zo kun je zonder obstakels een wijnfles uit je rek pakken. Daarnaast heb je zo ook voldoende ruimte om de flessen wijn aan te vullen, wanneer je er eentje hebt opengetrokken. 

Combineer jouw wijnrek industrieel wand met hout

Wat is er mooier dan een stoer, industrieel wijnrek te combineren met hout! Het geeft je wijnrek warmte en een elegante uitstraling. Een wijnrek industrieel hangend gecombineerd met hout past in elk interieur! 

Welk formaat wijnrek industrieel hangend?

Voordat je gaat bepalen hoe groot je wijnrek muur industrieel wordt, is het goed om eerst de ruimte én de muur te kiezen waar je hem wil ophangen. Wanneer je wijnflessen in direct zonlicht legt, kan dit afbreuk doen aan hun smaak. En dat is natuurlijk erg zonde! Zorg er daarom voor dat je wijnflessen niet in aanraking komen met fel zonlicht. Kies eerder voor een wat donkerdere plek. Nadat je de juiste plaats hebt gekozen, kun je gaan bekijken welk formaat wijnrek industrieel hangend het beste past aan jouw muur of ruimte. Wanneer je een grote, lege wand wil opvullen, pak dan uit en kies voor een groter formaat. Heb je wat minder ruimte? Dan is er ook genoeg keuze voor kleiner formaat wijnrek industrieel wand!